top of page
Om oss
VÅR VERKSAMHET

VÅR VERKSAMHET

Sverige är uppbyggt kring föreningslivet sedan århundraden tillbaka och haft en central roll i det Svenska samhället. Alla medarbetare på Hjälplaget har en bakgrund inom föreningslivet samt från beslutsfattande roller inom förening och näringslivet.

Våra drivkrafter och passion är att främja barn & ungdomsidrott. I samtliga affärer ger vi tillbaka till föreningarna då dom gett oss så mycket genom åren…

 

  • Vi säljer, levererar och lagerhåller Officiell Merchandise till alla idrottsklubbar i Norden. 

  • Vi hjälper klubbarna med affärsutveckling, säljstrategier, events, kampanjer med mera. 

  • Vi har ett långsiktigt mål att utveckla svenska idrottsklubbar och deras ekonomi med vår hjälp.

  • Vi säljer INTE träningskläder, matchkläder eller annat som deras avtal med sådana företag säljer och vi har inte för avsikt att börja med det heller det låter vi dom proffsiga företagen fortsätta med.

  • Vi har en bakgrund inom idrott i alla positioner sedan 35 år och vet och kan hur en vardag på klubben ser ut, oavsett storlek. Så vårt jobb är att HJÄLPA så klubbarna får fokusera med det dom kan och är bra på … 

  • Vi hjälper cuparrangörer, camp arrangörer att utveckla sin produkt. Kvalitetssäkra och skapa minnen för livet för våra barn & ungdomar!

  • Vi har över 35 års erfarenhet med att arbeta med profilkläder och produkter och har egna tryckerier och transfer maskiner. 

 

Vi jobbar också på att ta fram önskvärda produkter för lagen att sälja till sina lagkassor.

 

Låt Idrotten rekrytera barn och ungdomar och låt dom få uppleva glädje , jämställdhet , gemenskap , stolthet och få ta del av vår fina idrottskultur. 

 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

.

Allt vi producerar, säljer eller arrangerar så delar vi med oss till barn & ungdomsidrott! 
Tillsammans gör vi skillnad!

bottom of page