top of page
För Ditt Lag
Logistik

LOGISTIK

Hjalplaget.se arbetar med de största och mest pålitliga leverantörerna och producenterna av profilprodukter på marknaden. Vi har samarbetsavtal med svenska världsledande koncerner vilka säljer produkter under ett 40-tal varumärken, med försäljning i 20 länder av profil- och fritidskläder, skor, accessoarer och presentartiklar.

Samarbetet med dessa aktörer gör att våra kunder garanteras smidig och säker orderhantering samt snabb leverans av beställda produkter då stor del av verksamheten utgår ifrån deras svenska kontor.

Vi är Ditt lags butik.

Allt du köper ger vi 10% kick-back tillbaka till er lagkassa!

Så Här Gör Du

SÅ HÄR GÖR DU:

STEG 1

Klicka på "Registrera ditt Lag" (eller "Logga in" om ert lag redan är registrerat).

STEG 2

Fyll i samtliga kontaktuppgifter för ert lag med ansvarig kontaktperson och leveransadress för att skapa ett konto och klicka på "Spara".

Ni kommer inom kort att få inloggningsuppgifter till Er Microshop.

STEG 3

Väl inne i microshopen så anger ni vilka produkter samt hur många ex av varje produkt ni vill beställa. Klicka på "Slutför beställning" för att generera en beställning som skickas till vår orderhantering. Ni kommer sedan att få en orderbekräftelse för de produkter ni beställt samt en faktura mailad till er.

STEG 4

I samma stund som betalningen sker så skickas automatiskt 10% av summan för köpet tillbaka till er lagkassa. De beställda produkterna levereras till angiven leveransadress inom 1-2 veckor och vi har nu tillsammans HJÄLPT LAGET!.

Lagmaskot
IMG_7848.jpg

LAGMASKOT - KLUBBNALLE

Kontakta oss för offert inkl. matchtröja med tryck.

Officiella klubbnallen med valfri tröja - Kontakta oss för priser och beställning . Leverans inom 2 veckor!

Kundservice

KUNDSERVICE

Har ni frågor om vår verksamhet eller om våra produkter eller har ni kanske har bra förslag på nya produkter till vårt sortiment? 

Vänligen maila oss till info @ hjalplaget.se eller ring 08-26 99 26.

bottom of page