top of page
Skapa Er Webshop
EGEN WEBSHOP

SKAPA ER WEBSHOP!

hjalplaget.se är det viktigaste benet i Nordic Star Event & Profil ABs verksamhet. Sverige är uppbyggt kring föreningslivet sedan århundraden tillbaka som har haft en central roll för det svenska samhället. Alla medarbetare på hjalplaget.se har en bakgrund inom föreningslivet och vi har även erfarenheter från beslutsfattande roller inom idrottsverksamheten och näringslivet.

 

Våra drivkrafter och passion är att främja barn & ungdomsidrott – i samtliga affärer och uppdrag vi engagerar oss i ger vi tillbaka till lagen och föreningarna tillsammans med våra samarbetspartners. Vi ger tillbaka till föreningsverksamheten som har gett oss alla så mycket genom åren.

hjalplaget.se erbjuder alla lag möjligheten att på ett enkelt och smidigt sätt köpa extra utrustning, kläder och accessoarer till ett bra pris med hög kvalité och samtidigt ge tillbaka 10% av samtliga inköp till lagkassan. Ni får självklart ert lags klubbemblem och barnens initialer (på utvalda produkter) tryckta på samtliga produkter. Vi på hjalplaget.se har över 35 års erfarenhet från att arbeta med profilkläder & produkter riktade till klubb- och idrottsvärlden och vi arbetar med de bästa och mest tillförlitliga producenterna i branschen.

It's easy to read on screens of every shape and size, and perfect for long blocks of text.

bottom of page